City 2 Connect

Bench Straight serie in Beveren

De stad Roeselare (BE) heeft bij de centrum herinrichting van de deelgemeente Beveren voor de Bench Straight serie uit de City2Connect collectie gekozen. Op diverse plaatsen in het vernieuwde centrum zijn de zitbanken toegepast. Het kwalitatieve tijdloze design en de kwalitatieve materialen sprak de ontwerpers aan. De houten zitting is uitnodigend en geeft veel zitcomfort.

City2Connect in Vaassen

Momenteel wordt het centrum van Vaassen heringericht. Public Outdoor Creations heeft de opdracht gekregen voor het leveren van het straatmeubilair. Deze producten komen uit de City2Connect collectie (www.city2connect.nl). In dit projecten zijn er banken, fietsenbeugels, bolders en afvalbakken geleverd. De kwalitatieve uitstraling, het tijdloze karakter en de duurzaamheid van de materialen waren doorslaggevend voor de Gemeente Epe om voor City2Connect te kiezen.

Goirle kiest voor City2Connect

De Tilburgseweg in Goirle wordt in 2018 heringericht. De gemeente Goirle heeft haar oog laten vallen op de kwalitatieve duurzame inrichtingselementen van City2Connect. Doorslaggevend waren de kwaliteit en flexibele mogelijkheden die deze collectie biedt. Vooruitlopend op de heraanleg is er een proefopstelling geplaatst om de burgers alvast te laten wennen aan de nieuwe inrichtingsstijl. Door middel van het Plug&Play systeem is de inrichting heel eenvoudig aan te passen of te verwijderen bij evenementen. Verder is er een zandvanger geïntegreerd, die op een natuurlijke manier het hemelwater afvoert en ervoor zorgt dat de rail te reinigen is.